

DUBAI BAMBINO CUP 2024 - 2025

PROVISIONAL TIMETABLE v01

ROUND 5: 3 MAY 2025 (SATURDAY) - RACE DAY

02 MAY 2025 (FRIDAY) @ AED 395 - EXCLUSIVE PRACTICE ALONG WITH DAMC KARTING CUP CATEGORIES			
Start	End		
12:10	12:30	SIGN-ON (MANDATORY FOR DRIVERS / PARENTS OR GUARDIANS / PUSHERS)	
12:40	13:00	BRIEFING FOR DRIVERS / PARENTS OR GUARDIANS / PUSHERS - MANDATORY	
13:30	13:42	BAMBINO PRACTICE - SESSION 1	12 Minutes
14:35	14:47	BAMBINO PRACTICE - SESSION 2	12 Minutes
15:40	15:52	BAMBINO PRACTICE - SESSION 3	12 Minutes
16:45	16:57	BAMBINO PRACTICE - SESSION 4	12 Minutes
<u>03 MAY 2025 (SATURDAY) - RACE DAY - ROUND 5 (FINAL ROUND):</u>			
Start	End		Time
7:30	7:50	 SIGN-ON / RENTAL TRANSPONDER / PRE GRID ALLOCATION / TECHNICAL SCRUTINEERING Drivers / Parents / Pushers - Sign-on / Randomly-generated grid - different for each session) Technical Bay (Outdoor Kartdrome Pit Lane - Near Pit computer) Weight (weight check will be done of kart & driver in race wear after each time trial) - IAME M1 60cc Bambino Karts: The minimum weight of kart + driver is 77kg - COMER C50 Bambino Karts: The minimum weight of kart + driver is 69kg 	
8:00	8:20	MANDATORY DRIVERS / PARENTS / GUARDIANS / PUSHERS BRIEFING • Outdoor Kartdrome Briefing Room, all Drivers/Pushers are required to sign the briefing attendance	
8:30	8:40	WARM UP	10 Minutes
9:26	9:36	TIME TRIAL 1	10 Minutes
10:52	11:02	TIME TRIAL 2	10 Minutes
12:18	12:28	TIME TRIAL 3	10 Minutes
12:45		Prize Giving at the Podium for IAME & COMER	

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday **DUBAI AUTODROME**

Lomer

