



## **PROVISIONAL SCHEDULE FOR ALL SWS SPRINT RACES** 2025 SWS GP - JUNIOR CUP - 15.06.2025

## Start End

8:30 am - 9:15 am SWS Junior Cup Category - Sign on, Driver Weigh-in & Kart draw All SWS Junior Cup drivers will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 50 KG. SWS Driver ID is mandatory. Register for free now - https://www.sodiwseries.com/en-gb/become-sws-driver.html Please refer to Dubai Kartdrome Sodi World Series (SWS) 2025 Sprint Races Sporting Regulations V1.

9:05 - 9:20	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
09:20 - 09:35	SWS Junior Cup - Mandatory Drivers Briefing	
9:25 - 9:35	Break	1 session x 10 minutes
09:40 - 09:50	SWS Junior Cup - Practice & Qualifying	10 minutes
09:55 - 10:10	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
10:15 - 10:30	SWS Junior Cup - Race 1	10 minutes + 1 Lap
10:35 - 10:50	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
10:55 - 11:10	SWS Junior Cup- Race 2	10 minutes + 1 Lap
11:15 - 11:30	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
11:35 - 11:50	SWS Junior Cup- Race 3	10 minutes + 1 Lap
12:00	SWS Junior Cup Category - Prize Giving at the Podium Overall results is calculated from Race 1, 2 & 3 - TOTAL POINTS	

Please note that the timetable can be modified before or on the race day. Please note that laps will change for different track configurations. You are advised to call for availability prior to arriving for testing.

