

PROVISIONAL SCHEDULE FOR ALL SWS SPRINT RACES

2025 SWS JUNIOR & SENIOR CUP

Start End

08:00 - 08:45 SWS Junior Cup & Senior Cup Category - Sign on, Driver Weigh-in & Kart draw

All SWS Junior Cup drivers will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 50 KG

All SWS Senior Cup will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 85 KG

9:00	9:15	SWS Junior Cup & Senior Cup - Mandatory Drivers Briefing		
9:20	9:30	SWS Senior Cup Group A	Qualifying	10 minutes
9:35	9:45	SWS Senior Cup Group B	Qualifying	10 minutes
9:50	10:00	SWS Junior Cup	Qualifying	10 minutes
10:05	10:20	Arrive & Drive Session		1 x 15 minutes
10:25	10:40	SWS Senior Cup A VS B	Heat 1	10 Laps
10:45	11:00	SWS Senior Cup C VS D	Heat 2	10 Laps
11:05	11:20	Arrive & Drive Session		1 x 15 minutes
11:25	11:40	SWS Senior Cup B VS D	Heat 3	10 Laps
11:45	12:00	SWS Senior Cup A VS C	Heat 4	10 Laps
12:05	12:20	SWS Junior Cup	Race 1	9 Laps
12:25	12:40	Arrive & Drive Session		1 x 15 minutes
12:45	13:00	SWS Senior Cup A VS D	Heat 5	10 Laps
13:05	13:20	SWS Senior Cup B VS C	Heat 6	10 Laps
13:25	13:40	SWS Junior Cup	Race 2	9 Laps
13:45	14:00	Arrive & Drive Session		1 x 15 minutes
14:05	14:20	SWS Senior Cup	Final B	8 Laps
14:25	14:40	SWS Junior Cup	Race 3	9 Laps
14:45	15:05	SWS Senior Cup	Grand Final	13 Laps
15:10		Arrive & Drive Session		
15:45		SWS Junior & Senior Cup Category - Prize G	iving at the Podium	

Please refer to regulation 2.4.1. Format and timetable will change based on the no. of entries in the Senior/ Master Category

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday You are advised to call for availability prior to arriving for testing



