



PROVISIONAL SCHEDULE FOR SWS Regional Cup

2025 SWS JUNIOR & SENIOR CUP

Start End

08:00 - 08:45 SWS Junior Cup & Senior Cup Category - Sign on, Driver Weigh-in & Kart draw

All SWS Junior Cup drivers will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 50 KG All SWS Senior Cup will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 85 KG

9:00	9:15	SWS Junior Cup & Senior Cup - Mandatory Drivers Briefing		
9:20	9:30	SWS Senior Cup	Qualifying	10 minutes
9:35	9:45	SWS Junior Cup	Qualifying	10 minutes
9:50	10:05	Arrive & Drive Session		1 x 15 minutes
10:10	10:25	SWS Senior Cup	Heat 1	10 Laps
10:30	10:45	Arrive & Drive Session		1 x 15 minutes
10:50	11:05	SWS Junior Cup	Race 1	9 Laps
11:10	11:25	SWS Senior Cup	Heat 2	10 Laps
11:30	11:45	Arrive & Drive Session		1 x 15 minutes
11:50	12:05	SWS Junior Cup	Race 2	9 Laps
12:10	12:25	SWS Senior Cup	Heat 3	10 Laps
11:30	11:45	Arrive & Drive Session		1 x 15 minutes
12:50	13:05	SWS Junior Cup	Race 3	9 Laps
13:10	13:25	SWS Senior Cup	Grand Final	13 Laps
13:30	13:45	Arrive & Drive Session		1 x 15 minutes
14:30	4:30 SWS Junior & Senior Cup Category - Prize Giving at the Podium			

Please refer to regulation 2.4.1. Format and timetable will change based on the no. of entries in the Senior/ Master Category

> Please note that the timetable could be modified before or on the raceday You are advised to call for availability prior to arriving for testing



